Friday, March 18, 2011

DIA Buat Lagi!!!!!!

Dia buat lagi ko
Tahun sebelum-sebelum ni aku tak penah gi
Tapi tahun ni macam nak pergi
Sekali aku check kat website
Mampus!!!
Mahainye tiket ko charge abang Nuar oi!!!
Aku ni takat RM50 adalah
Ini sekali ko charge sampai RM500 lebih
Alamatnye kempunan lagi aku nak jumpe ko Abg Nuar
Tak boleh aku nak peluk cium tengok ko
Hampa sehh!!!

Ok la..sapa-sapa yang mampu tu sila la pergi ek
Aku tak mampu nak menghabiskan duit banyak tu
Sayang wooo
baik aku pegi beli menda lain
Tapi sapa-sapa yang baik hati nak sponsor aku
Di alu-alukan sangat!!!!

Info pasal Secretaries Week-Anuar Zain

Venue : PNB Darby Park
Date : 6th April 2011
Tiket fee: RM450++ and RM550++




p/s: Kepada peminat-peminat abang Nuar..sila kawal diri masing-masing..jangan sesuka hati ek cium pipi lelaki idaman Malaya ni..huhu..


1 comment:

FATIN HIDAYAH MUHAMAD said...

jeles den kalo ade org pelok cium die lg tawon niii...