Thursday, September 11, 2014

Sri Bangi Horizon Garden Restaurant

Blog aku ni blog untuk #terowbek aje. Dasar pemalas nak update. Ini pun cerita kurun ke berapa aku pun dah tak ingat. Ada jamuan sempena sorang staff transfer ke deparment lain. So bos suruh pilih dua tiga restoran untuk buat makan-makan. Beria la kiteorang semua dok buat list mana nak makan. Last sekali bos pilih hok ni jugak. Dasar kedekut penjimat punya bos. Alasannya dekat dengan ofis. Takde la alasan kiteorang mengular ke tempat lain.

Makanan dia boleh la untuk tekak aku. Kalau aku nak pergi sendiri idok la kut. Rasanya banyak lagi restauran Thai yang lagi sedap dari Horizon ni. Selalu kalau buat makan-makan sini, dorang siap-siap ambik yang set. Dalam set ni dah ada tomyam, ikan, sayur, ayam and buah. Just tambah lauk-lauk lain and air sahaja. layankan gambar je la ek.











Sesapa yang berhajat nak makan di sini, ku sertakan alamat. Sila la terjah kalau rasa nak makan.

No 13A & 15A
Jalan 8/35, Seri Bangi
Seksyen 8
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor










3 comments:

CikLily Putih said...

harga cam ne? berpatutan ke tak berpatutan langsung

ErNa said...

harga tak ingat laa..rasanya 1 set tu dlm 100 lebih jugak laa

Fath_n!e$@ said...

dh mcm food hunter ceq tgk.hahahaha...makanan ja..hekhek..tp xpa...nmpk sedap