Monday, December 7, 2009

Curang

Mesti korang tertanye2 kenapa aku buat entry curang..sebabnye dah banyak sangat kes curang tak kira wife curang or hubby yang curang..macam2..dunia di akhir zaman..benda curang mencurang ni macam perkara biasa..bila dah terdedah and tak boleh ditutup..bercerai adalah jalan penyelesaiannye..ini bukan kes aku ye..aku masih lagi bahagia ngan hubbyku and harap2nye biarla ia berkekalan sehingga aku menutup mata..hahahah..

Aku konpius kenapa mesti nak curang..yang perempuan nye..laki tak bagi cukup makan/pakai ke??..tak bagi kesenangan ke??..or kurang perhatian and kasih sayang??..ataupun SEKS tak cukup hebat.???..hahahaha..aku konpius..konpius..tak terlintas kat hati aku menda2 macam ni..aku taknak cakap besar..benda2 ni mungkin boleh jadi kat aku..anak aku..cucu aku..aku mintak dijauhkanlah..

Yang lelaki pulak..yang nak curang tu kenapa..bini hang tak cukup lawo ke??..bini hang dah tak cantik??..perut mengelebeh..pkai x seksi..asyik pkai kain batik n rambut serabai??..bini hang x layan hang ke..adussss..aku kalu laki cakap.."bini aku tak bg perhatian kat aku".."sibuk ngan anak jer".."bini aku huduss..perut berparut..mengelebeh"..memang aku hantuk kepala dia kat dinding..apesal perut bini hang gitu..ko kabo kat aku..budussnye kalu ada laki gitu...memang budusss..

Bagi aku kalau ko dh kawin ngan pilihan hati ko or keluarga..ko kena terima dia seadanye..dia buruk macam mana pun kena terima kecuali dia teruk mcm kali pukul n dadah..tu bleh angkat kaki n tinggalkan dia..sepatutnye perkahwinan utk lengkap melengkapi antara satu sama lain..tak semestinye kena sehati sejiwa dlm semua perkara kan..kadang2 kena gak gaduh2 manje..baru la meriah hidup ni..kalu rasa hubby/wife tak bg perhatian kat kte..ko kena bgtau ape yg ko rasa..bukan amik jalan mudah..cari org lain utk isi kekosongan hati ko..adusss..yang ada anak..sebelum buat menda2 tu pk la anak korang..tak kesian ke tgk anak yg kecik n tak tau ape2..kang dia tanye ibu/ayah..mana ayah..ibu nak ckp pe..ayah g ronggeng ngan perempuan lain..kang anak tanye ibu g mana..ayah nak ckp pe..ibu g buat maksiat ngan jantan lain..pk la weh..penat dh aku tgk bdk2 yg mak bapak wat perangai cam setan..anak2 semua tertekan..terbiar and kadang2 anak memberontak..xnak belajar..isap dadah..musnah masa depan depa weh!!!!

pesan buat wife-kalu tak puas hati bagi tau..jangan simpan dalam hati
pesan buat hubby-kalu ko ada girlpren..tingal2kan lah..xdo faedahnye..wat abis duih hang je..gaji ribu riban..tapi duit habis kat betina lain..

p/s: entry ni xde kena mengena ngan yang idup..sape yang terasa tu..paham2 sendiri la ek..







4 comments:

AkMa said...

entry panas la hari nih!!!

ape2 pun aku setuju dgn opinion ko..

ErNa said...

betul ape aku tulis kan..mcm2 hal..

GhOsToNe said...

benci gilew sape 2 curang nieyh!!1

sumpah benci!!!!

argh!!!!

ErNa said...

ghostone-rasanye semua orang tak suka..mana ada orang suka kan..