Thursday, March 7, 2013

Random Pic- 3

Gambar dari Instagram. So boleh la dijadikan random picture untuk this week. Sila la tengok ye kawan-kawan

Aku nak ambik gambar dia bogel..buleyyy..tapi dia malu and cover dgn kain.


Koleksi Dinosaur Syafiq..Budak ni memang suka sangat binatang pupus ni
Cinta hati saya..muahssss..

Ini budak kalau suruh senyum, macam ni la..heeeeeeee..
Ni masa syafiq ada rombongan ke Masjid Besi Putrajaya..Dok dalam kereta and aku suruh minum susu dia taknak..sebabnya dia takut kawan dia nampak dia minum susu dalam botol lagii.

Lapar and sedap sangat sup dekat pizza hut..nyummm

Novel terbaru. Tak habis baca lagi
Penat mop rumah tapi puas hati lantai berkilat. Tak sampai 5 minit kelabu asap balik lantai. Semua budak-budak punya kerja.

Ok. Abis dah. Next week kita tengok gambar lain plak.


5 comments:

tenku butang said...

done follow.. jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504done

Rasp said...

hehehehe sib baik dah kaver kain...
kalo dak gambar 18sx tu hehehehe...

banyak tul koleksi dinosour dia sis...

monas2petronas said...

Hahaha comel xmau minum susu takut kwn tgk.padahalll haus tu. Budak2 slalu mcm tu kan? Tp bila dh smpi rumah.abes dia sedot haha

ErNa said...

kak rasp-banyak sangat smp tak tau nak letak mana..kalau jumpe sure dia nak beli..yg murah pun xpe asalkan ada

ween-kan..sedangkan nak je minum susu tapi takut kawan ejek..lepas balik dr masjid sibuk suruh buat susu nak minum..

Has said...

hi erna..salam kenal. past pic tu..kemas nye rumah awak..rajin :)