Monday, March 4, 2013

Instagram


Orang lain dah lama guna, aku baru nak guna, itu pun nasib baik la cik abang belanja handphone baru. Kalau tak aku guna la handphone cap ayam ku. Sesiapa nak add ku sila la. Wah2 perasan retis plak. Ok sudah, p sambung kije.
Published with Blogger-droid v2.0.10

5 comments:

monas2petronas said...

wahhh dah ada IG...tunggu nahh kalau mak monas ni set up account IG..baru leh follow2, so far tak ada account lagi :(..dan tak reti haha

ErNa said...

ala..kalau mak monas ada IG sure macam retis..cepat2 buat..nak follow

erni aziz said...

kalu mak monas buat IG sile add cik erni skali naaaa....ernisuraya...miahahahahaa...

Rasp said...

waaaahhhh hp baru, bestnya....
memang tengah 'in' instagram ni kan sis....

i xde instagram ni sis...
huhuhuhuhu....
akak kena usap cik abe ni minta hp baru lah kot kan hahahahahaha

ErNa said...

kak rasp-akak usap lebih sikit..mana tau dapat hp baru..boleh kita tangkap gambar diri sendiri n perasan macam retis..hehe

baby-kena tunggu cik monas ada IG dulu la..