Monday, January 31, 2011

Saya Suka Abang Nuar



Salah satu lagu abang nuar yang aku suka
Kalau dulu zaman2 kat U dulu
Asal aku cakap aku minat kat abg nuar ni
Sure aku kena kutuk kaw2 punya
Aku tak tau la ape pasal kawan2 aku tak suka sgt ngan abg nuar ni

Bagi aku ok jer..aku ada semua album dia kecuali yg kompilasi
Semua lagu2 dalam album dia aku suka
Mungkin kawan2 aku tk suka sebab jenis lagu dia kut
Or mungkin perwatakan dia
Aku tak sure
Tapi yang aku pasti..aku memang minat mamat sorang ni
Muka ensem, nyanyi sedap

Bila la aku boleh pegi tgk show dia
Tak silap aku thn lepas dia ada buat
Tapi aku pregnant & alasan yang paling kukuh aku tak pegi sebab
TAKDAK SAPA NAK SPONSER AKU TIKET
Hahaha..kut tahun ni dia buat
sila la bagi 1 tiket free kat peminat hang ni
Aku nak p tengok dia nyanyi & sambil2 tu cium pipi ambik gambo dia..

p/s: bila hang nak kawin abg nuar oiii

video tu dr you-tube


1 comment:

eRNi aZiZ said...

amboi kemain hang yer..sejak duk sendiri kat sa makin sengaiii..ader ati nak cium pipi bang nuar..gataiii...dr cium pipi bang nuar..baik hang cium pipi berkerok si sawwohh tuuu...