Thursday, December 16, 2010

Happy 4th Anniversary

HAPPY 4TH ANNIVERSARY
TO
MY LOVELY MR HUBBY
LOVE U SO MUCH!!!!!


Aku sudah lupa hari ni wedding anniversary aku wehhh...ini semua pasal kepala weng...berapa malam x cukup tido gara2 si sarah..nampaknye anniversary ni tak gi mana la..dok umah saja..maybe pas abis pantang baru fikir apa mau buat or kasi kat laki ku yang disayangi..heheheh..

p/s: aku hutang banyak cerita..semua dah dlm draft..cumanya takdak idea mau mengarang..


2 comments:

AkMa said...

happy anniversary..x yah g mana2..duk umah ajer..heheheh..aku ade post entry anak ko dlm blog aku..betul ke nama aku letak tuh?bleh plak aku lupa nak tanya ms g lawat ko ari ru..heheheh

sWeEtdARLiNG said...

happy anniversary...!
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG