Tuesday, November 16, 2010

Spender

sape-sape yang pernah bersalin c-sect
pas kena oprate tu leh pakai spender biasa ke
ke kena pakai spender panjang smp perut tu
adoii..aku cari gak pic spender besor cover perut tu
mana tau kut korang takleh bayangkan rupa spender tu

disebabkan aku ni tak sure leh normal ke c-sect
so aku nak siap sedia mental & fizikal
kang pas operate..nak pkai spender xleh
kena tempat bedah plak
takkan nak suruh laki mak g beli kan
sure dia tak tau
sapa tau sila bagitau
kalau leh pkai spender biasa..ok la
xyah la beli spender yang aku tak sure leh pakai sampai bila
hehehehe
sah-sah dah baik aku tak pakai dah


ps: nak jugak ke aku tempek rupa bentuk spender itu..:)



5 comments:

eRNi aZiZ said...

aik??tak pernah plak kiter terpk bab spender ni weii..hahaha

ErNa said...

TERPK SBB KANT DIA OPERATE SITU..BLEH PAKAI KE SPENDER..

CiKaYu said...

ada my fren pernah c-sec katanye dia pakai spender masa pregnant sbb besar.

Cik Lurpak said...

saya bersalin c-sect.. saya pakai spender biasa aje..tapi saya pakai jenis kain yg selesa.. so, saya beli spender triumph yg cotton tu.. jgn beli yg tinggi sangat.. sebab takut kena tempat jahit.. make sure jgn ketat2 ye.. saya biasa pakai M, tapi saya beli je L masa tu.. ok aje.. hope this helps!

ErNa said...

cil lurpak-tu la psal..nak kena cari spender baru la..