Friday, November 12, 2010

Bersalin

baru 36 week
perut dah stat mengeras2
huhuhu..aku takut wehhhh
mintak2 la semuanye senang dan selamat

sekarang jalan pun dah tak larat
jalan sikit kena duduk
dah duduk plak sakit pinggang
dah tak leh duduk baring pulak
dah baring susah pulak nak ubah posisi
sakit bukan kepalang
macam nak tercabut pinggang aku

barang-barang baby 95% dah ada
yang 5% tu barang kecik2
pas bersalin la aku terjah mall pegi cari
tak kose nak jalan sekarang
penat badan
barang-barang & beg pun tak berkemas lagi
alamatnye kena kemas dah sekarang ni
mana tau esok lusa selamat ada kat hospital

raya haji..tak beraya wehhh
aku sound kat hubby
sila angkut maid p balik umah MIL
tolong2 ape patut
aku tak larat nak wat ape dah
aku raya je umah mak aku
ada orang takde orang aku dok la situ
mak aku pun tak sure balik ganu ke tak
kalau balik..aku sorang2 je la kat umah
kalau tak balik..sama jugak
raya tak raya pun sama
asalkan makanan adoooo

makin nak bersalin makin serabut
kerja tak siap2 lagi
macam mana nak siap
asyik migrain je manjang
alamatnye aku kena pulun siapkan kerja
kemas meja ala2 nak berenti
heheheh..mana tau pas bersalin terus ilang
mintak2 murah rezeki aku
dapat baby baru
kerja baru
bos baru
yang penting gaji baru



ps: doakan untuk aku ek..mintak selamat semuanye


2 comments:

sWeEtdARLiNG said...

orang2 tua cakap, makin dekat nak bersalin, makin kita kena kuatkan stamina...

www.sw33tdarling.com


p/s: nak mintak tolong re-install
link sw33tdarling kat ur bloglink.
ada error laa on update view sebab
tukar nama blog. TQ!

ErNa said...

ok.nnt i reinstall ek