Thursday, May 7, 2009

Susu

Aku cuba tukar susu si papik ni..dh nak setahun dia minum susu SNOW..aku rasa dlm minggu lepas aku try tukar SUSTAGEN Cokelat..hmm..aku x puas hati ngan "najis" ank aku pas minum susu ni..mcm susu cokelat gak..ke memang cengitu "najis"nye kalu minum susu cokelat..aku xtau..disebabkan aku x pueh hati..aku g kedai n beli susu SNOW balik..hehehe..Mr Hubby bising gak sbb susu SUSTAGEN x abis lagi..x kisah la..susu mahal pun xpe asalkan anak aku sihat..adik aku pun bising gak ckp maintenance si papik ni tinggi..hehehehe..ape buleh wat..anak aku sorang je..dh tentu aku nak bg yang terbaik utk dia..biar la maintenance tinggi rendah pun asalkan dia dapat yang terbaik dari aku..heheheh..tp aku nak tukar gak susu dia..bila tu aku tak tau..susu ape lagi la aku tak tau..




6 comments:

Gieyana said...

x per Erna...yg penting dia minum...mmg ar..anak sorg jer...so maintenance bleh ler tinggi lagi..cama sy..kalau byk org anak x tau ler mcmana rupernya kan!hehehe

ErNa said...

heheheh..tu tgh nak try tuka lagi susu..cuma x sure nk susu ape..

Gieyana said...

Umor dier braper? guna ler Enfagrow..mmg bagus! cuma mahal ler...

AkMa said...

bestnye papik..ibu die manja betul kat die ye..heheh

ErNa said...

gieyana: dh nk masuk setahun..nnt try la..

akma: papik mmg manje..makin besar makin menjadi2 manje dia..

maria said...

maria n adik2 dlu membesar dgn susu snow n nespray.. ntah pesal suka sgt susu snow tu..

anak maria cuba gak snow, tp skrg stick ngan nespray je..

try bagi sustagen, rupanya dia tak ske yg flava2 ni.. dia nak plain/ori..