Saturday, April 25, 2009

Kulit Baru lagi

Hmm..ok x kulit baru blog aku..hasil usaha Pn Akma..kalu nak suruh aku wat alamatnye ntah pe2 yang jadi..aku tgh nak mencantikkan blog aku ni..hehehe..mcm mana nk letak nufnang nye logo tu ek..sasape tau ajar ake ye..jgn la kedekut ilmu..aku bkn nak sgt duit nuffnang tu..tp kalu dh register baik gunakan sepenuhnye...betul x..wakakakak..dh pukul 1 pagi aku dok godek2 lagi blog aku ni dengan bertemankan Pn Akma..xde kije btol aku ngan Pn Akma..berjaga pagi2 buta nak menghapdet n mengodek2 blog ni..ok la..nk godek2 lagi..sila bg komen ttg kulit baru ni..ok ke idak..kalu x alamatnye kena tuko lagi la..chow..


9 comments:

~~ciklinn~~ said...

salam tuan rumah..... wah berseri2 hijau n kuning....

nak tutorial nuffnang yerk.... nanti linn try buat yer.....

ok linn dah add link awak.....

AkMa said...

cantik kulit baru..baru meriah..hehehh

[-suziey-] said...

hai salam singgah..adeii kecik btol tulisan..juling dh baca ni..ekeke:D

ANR DELIGHTS said...

lawa lawa lawa...gasak le korang, siang2 x sempat..udah menimbun atas meja bawah meja tepi meja...bile kite nak bersara ni...

ErNa said...

cik lin:thanks ye..saya bdk baru blaja la kata kn..:)

akma: tgk la plak sape yg buat..ewahhh..

ErNa said...

suziey: ok2 pasni akn diperbesarkn sikit khas utk cik suziey kita

Kak ina: tu la pasal..siang2 xleh buat..mlm je la..1 pagi pn layan je la..

Mrs LVoe said...

cute wallpaper u dear.

sha dh linked urs. tq sudi singgah blog sha

ErNa said...

sha: tq..tq..

maria said...

suke layout baru..sgtla tantek..