Thursday, December 11, 2008

Auto Publish

Sape2 yang tau camne nak auto publish entry tulon la bgtau..aku ni buta IT skit..tulon ye..saya ni budak baru belaja..:)

3 comments:

mrs hafiz said...

erna, dkt create post tu..
post option bubuh tarikh/masa bila kita nak entry tu kuar kat blog..
nnt kat senarai blog ntry kita tu dia bubuh entry yg autopublish tu bawah scheduled..
eii.. apa la aku ajar ni.. boleh paham ke? maria tak reti nak buat ayat la.. sori

ErNa said...

nnt i try ek..kalu x jd kena berguru ngan maria lg ni..thanks ye

mrs hafiz said...

:)