Monday, December 9, 2013

Dayre -1

Tak semua ada accout Dayre kan. Semenjak ada Dayre, makin malas aku nak update blog. Kat Dayre lagi senang. So rasanya aku akan buat satu entry untuk Dayre. Apa yang jadi kat aku dalam seminggu ni. Enjoyy.

Aku kayuh basikal 7km dah semput. Kalori burn pun ciput je.. kena tingkat usaha lagi ni.

Kat ofis buat closing ceremony Healthy Body Healthy Mind. Ada poco-poco ko..

Sempat pergi BBW. Pergi Sabtu pukul 11.30 mlm..jem yabg ampun. So rrpet hari Ahad. Pukul 9 pagi dah terpacak kat sana.

Buku pilihan Syafiq. Semua yang ada muka Dinosaurs dia nak.

Si Lofa yang comel. Pinjam seminggu biar si Syafiq and Sarah tak takut kucing.
      

5 comments:

My kids calls me Mama, sometimes I make them call me Princess said...

Apa nama account Daydre? Nanti Akak follow ya sebab seronok jugak baca kat Daydre =)

CikLily Putih said...

malas nak create daydre... rasa dah macam banyak sangat social media account la

CikLily Putih said...

kenape lama x update nie...

erna said...

Dayre acct-erna-nadia..pi la cari

erna said...

Cik lily-tak cukup masa nak update blog..semua ada dlm draft tapi takde mood nak karang ayat..:)