Thursday, October 25, 2012

Melur Jelita

Lately ni blog aku ni banyak entry pasal novel plak kan. Bukan ape, takde idea nak tulis apa. So baik aku cerita pasal hobi membaca aku ni.

Latest addition-novel dari Melur Jelita. Aku tak pernah baca novel tulisan beliau. Aku jugak baru tahu tentang kewujudan Melur Jelita ni. Bila kawan-kawan FB dok gebang-gebang tentang novel terbaru Melur, aku pun mengeletis la kan. Apesal aku tak tahu pasal novel ni.

Aku pun ape lagikan, terjahla Popular. Bukan satu aku beli, tapi dua buku sekali gus. Puas hati den!!. Sinopsis buku ni aku malas letak . Buku ni aku bg 4 star dr 5. Hehehe. Aku lebih suka Siti Rosmizah. Buku Melur Jelita ko kena baca dari hati. Banyak pengajaran dari cerita yang dia buat terutama dalam buku I Love U Stupid. Cara cerita macam ko pernah berada di negara itu. Ko boleh rasa perasaan Iris. Sebab tu kena baca dari hati. Nak tahu lebih lanjut, pergi beli and baca.

Buku Melur Jelita
Koleksi novel yang ada dalam simpanan. Kalau penuh sangat aku nak jual la buku-buku ni. Agak-agak ada orang nak beli ke.

Koleksi sehingga sekarang


1 comment:

Azie Namico said...

hi banyak nye koleksi...2 dah ada...1 jer yang x der...My Precious Iris !syg kalau x baca...hehee..sambungan tu