Friday, October 28, 2011

Balik Kampung

Weekend ni akan ke Terengganu.
Tujuan adalah BEKERJA.
Haishh!!! Tak best sungguh.
Disebabkan pergi sampai hari selasa.
Kena la angkut semua budak2+maid sekali.

Yes!!! dapat balik kampong.
Aku dah buat list apo yang nak di makan.
Dan juga list apo yang nak di beli.
Nak makan mi sup atas Pasar Payang.
Nak makan sata kat Kuala Kemaman.
Nak makan seafood celup tepung dekat kedai sebelah Airport.
Nak makan keropok lekor, nasik dagang, laksam.
Nyummmm!!!!

Sementara aku pegi kerja, Syafiq & babah kena buat aktiviti lain la.
Macam biasa la. Siang dok la rumah.
Dah petang boleh la pegi pantai main layang-layang.
Tak pun pegi jalan-jalan cari makan.
Haishhh!!! Makan je yang kau tahu.

Doakan kami selamat pergi dan selamat balik. Selasa balik, Rabu dah kerja. Penatttt.





No comments: