Tuesday, June 2, 2009

July

Ada ape ngan july..hmmm..aku n hubby rancang nk balik ganu July ini..saje2 balik sbbnye stp thn 1st raya aku akan beraya rumah IL dulu..so kalu balik raya slalu aku spend 5 hari je kt sana..kejap sgt..dh la 1 thn sekali je balik..so setelah di pk2 we all decide nk balik july ni..masalahnye sompat ke..aku takut ada kije time tu plak..aku tanye hubby dia dh kompem nk balik..adoiiii..aku nk balik gak..mintak2 sume audit settle bln ni..nk x nak kena bln ni gak..tujuan utama balik nak menziarah sanak saudara, jalan2 ke tempat yg menarik+jalan2 cari makan..kalu aku balik raya mesti x dpt makan..sbbnye kedai byk tutup..heheheh..so..balik ni bleh la mkn byk2..

Aktiviti yang dirancang:
1. Dalam perjalanan ke ganu singgah kuala kemaman makan sata & kepok
2. Makan udang+suton celop tepung kt marang & seberang takir (dekat airport)
3. Jalan2 di tepi pantai
4. Makan bubur+mihun sup kt pasar payang
5. Jalan kt taman tamadun islam (betul ke nama ni)
6. Jalan2 cuci mata kat kedai payang+kedai baru
7. Jalan2 umah saudara mara
8. Makan nasik dagang + nasik lemak singgit
9. Makan nasik lemak mok masak (kalu mok masak-nyum..nyum..)

Mungkin ada lagi aktiviti2 spontan..ape2 pun mintak2 la sume yg dirancang menjadi...aminnnn..

.p/s: to my bos..i nak coti bln depan..ape2 kije akn disettlekn nnt la ek..tulon approvekn coti i ye.




7 comments:

AkMa said...

wei..aktiviti ko bnyk tang makan jerr..patut la gemukkss..hahahahah..nafsu makan ko kuat skang yerr..

ErNa said...

aah..kuat mkn skarang nih

maria said...

ala sata...sedapnye...lama x makan..

rasp said...

wah next month nye prog dah baeeekk nye atur ek sis...
smoga berjalan dengan lancarnya :D

ErNa said...

maria-mau kirim ke..

sis rasp-program dh baik..takut bos yg x baik hati..xmau bg cuti..

Mardiana said...

Fuh...penuhnye jadual balik kampung ko erna...Penuh ngan makan2 je...Heh!

ErNa said...

mandiq-apo buleh wat..kalu balik raye sure x dapek makan..kedai tutup..:)