Friday, January 16, 2009

23.12.2008





Entry tertunggak lagi..perasan x date tu..hehehe..besday aku..23.12..hari penting bagi aku n Pn Akma ..aku n akma decided nk bukak accounting firm..hmm..mesti sumer org pelik knape we all nk bukak accounting firm..sebabnye kontrak kije aku expired bln 4 ni n aku TAKDE HATI nk renew lagi..lagi satu dh penat naik komuter n jd ikan sadin tiap2 hari..badan aku dh x tahan lagi..mungkin semua orang x tahu..aku sbnrnye slalu sakit2..ubat dah jd makanan aku..penat weh..Akma plak aku rase sbb tmpt tinggal n opis dia jauh..dia pn mcm aku gak..penat..citer pasal co KAMI..hehehe..sbnrnye belum lagi beroperasi..tetapi office dah ada..kami tgh dlm proses untuk melancarkan promosi utk memperkenalkn co kami..hehehe..so kalu ada sape2 yg memerlukan khidmat kami boleh la hubungi kami ye..jgn segan2..Doakan supaya co ini berkembang dengan majunye..AMIN...


PS: Gambar blur skit..x kisah la kan...

6 comments:

viruspadu said...

tahniah yer, harap2 com tu berjaya aminnnnnnnnn

ErNa said...

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn.......

AkMa said...

wah..ko dah post kat blog company kiter ye..hopefully ade client lepas ni..bile nak kasi pamplet ni?

green apple said...

bandar baru bangi tuu....

all the best!

ErNa said...

tq..tq..test market kt bbb dulu..mana tau ada rezeki leh wat branch..huhu

ANR DELIGHTS said...

wow...congratulations...akak doakan korang bjaya...welcome to d club. kuatkan semangat tau

from k.ina n kamarul