Saturday, September 13, 2008

Baju Raya

Masa aku tulih entry ni aku dok cbuk dengar lagu raye abg Nuar n Elina..hehehe..x smp 2 mgu pose dh cbuk dgr lagu raye..sebenarnye masa dengar lagu ni aku teringat baju raye yg aku tempah..entah sempat siap ke idok...x sempat siap abis le aku..nak pakai baju thn lepas x muat la plak..tang perut n buntut dh lari size..hehehe..cadang2nye hari sabtu baru nk g jln TAR..cari baju melayu Mr Hubby n Syafiq..n kalu Mr. Hubby baik hati belanja le selai dua baju unuk wife tersayang yerrr..hehehe...

2 comments:

mrs hafiz said...

maria ada 3 baju x amik lagi kat tailor, takau pe citer.. hrp2 siap la.. tp tgk baju ka kedai yg siap, mmg rambang mata.. kdg2 tgk harga tempah+kain, dgn baju siap.. not much different..baik beli je kan, leh terus pakai :), cuma size la kan, takut tak fit kita..

still lom cari bj hubby n baby, sebab maria x decide bj mana satu nak pakai for raya :)

ErNa said...

aah betul..baik beli je..kalu tempah pn harge sama je ngan yg dh siap..