Thursday, February 14, 2013

Random Pic-1

Disebabkan kesuntukan masa, kita publish kan aja gambo yang ada dalam camera. So aku panggil segmen ni segmen " Random Pic". Ape lagi, layann je laaa..
 
Gambar ambik dalam kereta. Masing-masing posing dengan spek yang dibeli di Mydin Terengganu. Murah ko. Nak warna apa. Semua ada.

 
Budak ni kalau aku tanya muka hantu macam mana. Ini la hasilnya. Hantu la sangat budak gemok ni.
 
Ni pun dalam kereta jugak. Aku hala camera and suruh senyum. Aku cakap senyum nampak gigi..yeahhhh!!!

Ini pulak version senyum tak nampak gigi..nampak kucing kat belakang tu. Minah ni suka kucing tapi penakut ngan kucing. Macam mana agaknye tu. Yang pastinya aku taknak bela kucing. 

Ni masa balik dari Penang. Sebelum terowong dah slow. Nasib la kejap je jem. Kalau tak kematu la buntuku.

Ni geng Sarah. Abang chopchop. Boleh la buat kawan dari takde.

Ok. Abis dah.

2 comments:

monas2petronas said...

seronoknyaaa dapat balik raya cina dekat penang :(( :((

ErNa said...

Huhuhu..tapi yang tak best banyak tempat makan tutup. Melepas nak makan sedap.